Luciashow

Idag är det lucia på Ridklubb som gäller! Men först ska jag ut till joice! Busan följer även med me en kamera i handen, så hoppas på några bilder. Ska inviga nytt schabrak och lindor idag hade jag tänkt :D

Sen är det fullfart hela eftermiddagen. Mycket som ska fixas inför showen, men det ska vi nog få till!

Yrsa kommer även hit lagom till showen så vänta er bilder! :)

Detta schabrak plus lindor ska invigas idag.


Ridning i snön

Har inte skrivit på några dagar nu men idag red jag iallafall joice i en av hagarna. Riktigt bra träning att rida i djupsnön och då kan man rida ett kortare pass då det är ganska jobbigt för dem. Till en början travade å galopperade jag henne utan några krav, bara rakt fram. Men början blivit varm i kroppen så började jag jobba henne och det gick faktiskt bra! Trodde inte roligt att hon skulle orka men där hade jag fel!

Hade tänkt köra på ett liknande pass imorgon, å hoppas det känns liks bra då som igår! :)


tävling


utan bloggappen, inga inlägg

bloggappen har inte fungerat så har inte blivit någon uppdatering då jag inte startar upp datorn för att skriva ett inlägg. Men i torsdags fick joice nya skor så nu kan jag äntligen rida i snön! riktigt skönt att kunna rida i hagarna, lite mer korta men intesiva pass då det är tungt att jobba i snön.
 
Idag var det hoppkurs som gällde, och jag var med på Pride. Gick verkligen super bra, tror inte det hade kunnat gå bättre. Övade på en del linjer samt att hästarna ska vänta och inte kasta sig iväg över hindrena, som han gärna gör. Var svårt till en början men sen när han förstod vad jag ville så gick det super bra!
 
På lördag är det Lucia på Billsta, och då kommer även Yrsa på besök igen! denna gång blir hon kvar över natten. Så förhoppningsvis blir det en del bilder från Lucia och på joice i snön!
 
 
 

Snöoväder

Nu är det ett riktigt snöoväder ute! Har hållt på sedan igår och ska tydligen hålla på i ett dygn till. Får se hur detta slutat, blir massor av snö iallafall :D ska bli roligt att rida i den sen när joice har snösulor och brodd!


Pride

Igår red jag Pride vilket var ca 2-3 veckor sedan nu. Han kändes fin och mer liksidig nu. I början gick han emot vänster hjälperna hela tiden men inte nu längre, det är väldigt skönt! Han var lugn och fin i stort sett hela passet. Hade ingen speciell övning men jobbade på volter och runt fyrkanten. I galoppen försökte jag korta upp honom lite mer mendp blev det jobbigt och han orkade inte riktigt hålla galoppen, men kortare stunder gick det helt okej!

Ska rida honom idag med så ska bli roligt! Kan inte rida joice just nu så hon inte har snösulor eller brodd. Men på torsdag kommer hovslagaren så då löser det sig.


Hundbus 3


hundbus 2


Hundbus

Idag kom Yrsa hit med sin hun Balto! Som ni vet sedan tidigare så är det kameran som åker med när Yrsa kommer, så det blev en del härliga bilder där hundarna leker i snön. Harry och Balto lekte massor, medan Daisy mer höll sig för sig själv. Hon lekte lite hon med men inte lika mycket! ;)
 
ALLA bilder är fotograferade av Yrsa och får INTE kopieras.

Nytt täcke

Jag köpte även detta vintertäcke till Joice på Globen. Jag tycker att hon passade riktigt bra i den lila färgen!


mina inköp

Det fanns en hel del fint på mässan som jag gärna hade köpt, men tyvärr så kostar ju allt och det skulle bli väldigt dyrt. Men jag fick med mig en hel del saker hem.
 
 
Grått schabrak, ser svart ut på bilden men det är det alltså inte
 
Marinblått Schabrak
 
Tyglar, alldeles lagom tjocka med gummipluppar på insidan så det blir bra fäste.
 
En remontnosgrimma

RSS 2.0